Sárgabarack jótékony hatása
Sárgabarack jótékony hatása
Eltitkolt vitamin a rák ellen
Rákellenes vitamint titkol a gyógyszeripar?
World Without Cancer című kötetében az amerikai Edward Griffin leleplezi a titkot a B17 vitaminról, amelyet a gyógyszeripar régóta próbál eltitkolni, és melynek rákölő hatásáról már éve óta tudni lehet. Már bizonyított tény, hogy a B17 vitamin, más nevén laetril hamar megöli a rákos sejteket. A szerző több információt is leleplez a rákgyógyításról köszönhetően a B17 vitaminnak, és felteszi a kérdést
"Miért nem használja a hagyományos orvoslás ezt a vitamint?"
Griffin szerint a B17 vitamint azért nem használják a hagyományos orvoslásban, mert a gyógyszeriparnak nem érdeke meggyógyítani az embereket.
Évente több milliárd dollárt költenek kutatásokra és a rák kezelésére, ugyanakkor több milliárd dollárt azokra a gyógyszerekre, amelyek felveszik a rákkal szembeni versenyt. Ezek fényében a B17 vitamin eltusolása gazdasági lépés a gyógyszergyártók által uralt világunkban.
A B17 vitamin leginkább a kajszi magjában található.
Jótékony hatását már ezelőtt 35 évvel bizonyították. A Második Világháborúban, Dr. Max Gerson sikeresen alkalmazta ezt a vitamint páciensein.
A B17 vitamin a kajszi, a mandula, a meggy, körte, szilva, az alma magjában található, de van belőle a lenmagban, a szőlőmagban, a fekete babban és a pinto babban is.
A rákos sejtek sokkal érzékenyebbek a cianidra, mint az egészséges sejtek.
Jó tudni az élelmezésügyi határértékeket
● Krónikus ciánszennyezés degeneratív idegbetegséget, szemideg sorvadást és mozgás összerendezettségi zavart idéz elő.
● Sejtek hibás működése és pusztulása az oka a légzési rendszer megmérgezésének.
● 12 szem keserű mandula megölhet egy gyereket (a boltokban édesmandula kapható kizárólag).
● Ausztráliában a marcipánban 50 mg/kg volt az engedélyezett mandula felhasználhatósága. Ezt 1983-ban már 5 mg-ra csökkentették (Miller Jones, 1995).
● A cianidok íze keserű. Innen tudhatjuk, hogy valóban megfelelő növényt választottunk. A mennyiséggel bánjunk csínján. A sárgabarack magjából 40 szem mérgezést, 60 szem halált okozhat felnőtt emberben.
Naponta 1-2 szem ajánlott!
A növények hatóanyag tartalma emésztés folyamán válik cianiddá.
Például a sárgabarackmag: az amigdalin emulzinnal reagálva cianidot képez.
A sárgabarack (Prunus armeniaca) magjában amigdalin, vagyis egy ciántartalmú glikozid található.
A B17 vitamint 35 évvel ezelőtt betiltották a rákbetegség kezelésénél, annak ellenére, hogy sokan úgy tartják ha minden nap fogyasztunk ezekből a vitaminokból, elkerülhetjük a rákbetegségek kialakulását.
A szerző szerint az amerikai gyógyszergyártól hatalmas nyomást gyakoroltak a hatóságokra, így azok illegálisnak titulálták azokat a készítményeket, amelyek a B17 vitamint tartalmazták.
Sőt, sok esetben azt a pletykát terjesztették, hogy a kajszimag ciánt tartalmaz, így megmérgezheti azt, aki fogyasztja. Az igazság az, hogy eddig senki sem halt meg a kajszimagtól, még akkor sem, ha nagy adagban fogyasztott kajszimagot vagy mandulát, írja Edward Griffin könyvében.
Használd a természet erejét!


Tetszett a cikk?
BalatonVilága cikkajánló
Főtt csemege kukorica
Életmód, Élet
A kukoricahaj pozitív hatásai között gyakran emlegetik a vízhajtó hatást
Tippek a Kiegyensúlyozott Szórakozáshoz
Egészség, Egészség cikkek
A siófoki szórakozás nem kell, hogy az egészség rovására menjen.Tervezd meg a napjaidat!
Hagyma pakolás
Egészség, Egészség cikkek
Így űzd ki a betegségeket a talpadon keresztül!
Táplálkozzunk egészségesen!
Egészség, Egészség cikkek
Az egészség a táplálkozással kezdődik.
Siófoki szórakozás valódi örömforrás legyen!
Egészség, Egészség cikkek
„Mentális Egészség és Szórakozás: Hogyan Tartsd Egyensúlyban a Lelked Siófokon”
Egy idős orvos tanácsai:
Egészség, Egészség cikkek
Fűben-fában orvosság! Leld meg őket!
Fogyás? De hogyan?
Egészség, Fogyókúra
Gyümölcsök és zöldségek Miért fontosak?
Citromos-gyömbéres méregtelenítő víz.
Egészség, Egészség cikkek
Ez az ital méregtelenítő hatása mellett frissítő és nagyon finom. Próbálta már?
Batáta chips, akár köretként is
Gasztronómia, Vegyes
Az édesburgonya nagyon távoli rokonságban van a hagyományos burgonyával, bár ezt is burgonyának nevezzük.