Település:
Veszprém megye, Csopak


 

 

 

Családbarát és Intelligens strand!

A strand előtti közel 1000 férőhelyes parkoló ingyenes.

Szolgáltatások

Családbarát és Intelligens strand! Mindkét minősítésnek megfelel a Balaton egyik legszebb és legkedveltebb strandja, az új fejlesztésekkel bővülő csopaki strand. A csopaki strandon 530 m-es hosszúságban homokos, biztonságos, fürdésre kijelölt vízfelület fogadja a strandolni vágyókat. A parton 15 000 m2 zöldterület, gyermekek részére jól felszerelt játszóterek, kabinok, hideg-melegvizes zuhanyzók, valamint a sportolni vágyók részére strandröplabda pálya és egyéb sportolási lehetőségek állnak rendelkezésére.

A strand előtti közel 1000 férőhelyes parkoló ingyenes. A strandon belül éttermek, élelmiszerbolt, újságos, óriáscsúszda és több más kiszolgáló egység áll a vendégek rendelkezésére.
A kialakított homokföveny kisgyermekes családoknak ideális.
 
Díjtalan szolgáltatásaink:
- ingyenes parkolási lehetőség
- csúszda használata
- ugrálóvár használata
- animációs programok
- elsősegélynyújtás, vízimentő-szolgálat
- közös öltözők
- hidegvizes szabadtéri zuhanyzók
- WC használat
- szélessávú, biztonságos vendég WiFi hálózat
- mobiltelefonok, tabletek és okos eszközök töltésének lehetősége
- kerékpáros szervizpont
- elektromos kerékpárok töltésének lehetősége, árnyékolt kerékpár tárolóban (230V csatlakozópont biztosításával)
- családi ingyenes WC

Strandunk május közepétől szeptember elejéig fizető strand. Belépőjegyet a pénztári órákban 08:00 - 19:00 -ig kell váltani a rendelkezésre álló 3 pénztárunknál. 17:00 órától kedvezményt biztosítunk. Strandbelépők és szolgáltatások árának kiegyenlítésére bankkártyát és SZÉP kártyát elfogadunk. A strand Balaton Best Card elfogadóhely.
Nyitvatartási idő után szabadstrandként működik éjfélig!

Éjféltől reggel 6:00 óráig zárva, 6:00 órától 8:00 óráig a strand főbejáratán keresztül ingyenes belépést biztosítunk úszó vendégeinknek.
 
A viharjelzést a meteorológiai szolgálat fényjelzéssel üzemelteti. Nyitvatartási időben hangosbemondón keresztül figyelmeztetik a strandoló vendégeket.
 
A napi kabin- és szekrényjegyet váltók esetében a pénztárnál 2.000,- Ft kaució fizetése ellenében adható át a kulcs.
 
Az üdülő tulajdonnal rendelkezők bérleteiket pénztári órákban a nyugati oldalon található 3-as számú pénztárnál válthatják ki az üdülő után befizetett adó igazolása után. A csopaki állandó lakosok számára a szezonális belépő kiváltásához lakcímkártya szükséges.


Forrás:strand.csopak.hu