Programok / Családoknak, gyerekeknek


Település:
Somogy megye, Siófok

Kategória:
Családoknak, gyerekeknek


 

 

 

Kalandok várnak a magyar tengeren!

Májusban a gyereknap kapcsán, majd júliustól egészen augusztus végéig várjuk.

Csodás kalandok várnak a magyar tengeren!

Hajókirándulás

Izgalmas nyári kalandok várják a csemetéket és szüleiket a Balatoni Minimax Hajón immár 3 helyszínről indulva: Siófokról, Balatonfüredről, Badacsonyból. Vitorlákat felhúzni, mosoly üzemmódot bekapcsolni és indulhat a játék Pici Cicával, Maci Kutyával és a kedvenc gyerekzenekarokkal.

Májusban a gyereknap kapcsán, majd júliustól egészen augusztus végéig várjuk a Balatonon a kicsiket és nagyokat. Lesz itt tombola, koncert, arcfestés, rajzolás, hajókázás, társasjáték, fotózás, bébi sarok és persze móka, kacagás, vidámság.

A program egy üde színfolt a Balaton parti gyerekprogramok között, aktív kikapcsolódás az egész családnak. A szervezők már az egészen pici babákra is fel vannak készülve, őket bébisarok és játszószőnyeg várja. A nagyobbacskák találkozhatnak kedvenceikkel, ugrándozhatnak és táncolhatnak a neves fellépők koncertjein, animátorokkal kipróbálhatnak számos társas és fejlesztő játékot, színezhetnek, értékes nyereményeket nyerhetnek a tombolán. Amíg a gyerekek szórakoznak, a felnőttek megcsodálhatják a páratlan balatoni panorámát, illetve a hajóbüfé kínálatából fogyaszthatnak.

A másfél órás program magyar nyelvű!
Időpontok és helyszínek, Fellépők

Május 27. 17.00 óra - Balatonfüred, Napvirág Együttes
Július 07. 17.00 óra - Balatonfüred, MintaPinty Zenekar
Július 15. 18.00 óra - Siófok, Buborék Együttes
Július 22. 18:00 óra - Siófok, Iszkiri Együttes
Július 29. 18:00 óra - Siófok, Csurgó Zenekar
Augusztus 04. 15:00 óra - Badacsony, Buborék Együttes
Augusztus 05. 18:00 óra - Siófok, szervezés alatt
Augusztus 12. 18:00 óra - Siófok, Apacuka-mini Zenekar
Augusztus 19. 15:00 óra - Badacsony, MintaPinty Zenekar
Augusztus 26. 17:00 óra - Balatonfüred, szervezés alatt

Jegyvásárlási lehetőség elővételben online, illetve a helyszínen a rendezvény előtt 2 órával (érkezési sorrendben, a hajó létszámának megfelelően, telítettség alapján).

Az idén az eddigiektől eltérően a rendezvény megkezdése előtt 2 órával a BAHART jegypénztára melletti MINIMAX GYEREKHAJÓ eladópultnál van lehetőség.

További információ a programokról, fellépőkről, jegyvásárlásról: +36 70 866 9066, www.gyerekhajo.hu
Utazás a helyszínre:

Amennyiben nem Siófok / Badacsony / Balatonfüred közelében van a szállásotok, lehetőség van a BAHART hajóival is könnyen, gyorsan és élménydúsan eljutni a Balatoni Minimax Hajó helyszíneire. A menetrendi hajójáratokról itt találsz információt!


Forrás:siofok.hu